• Lumbágo

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        20  éve porckorongsérvel mütöttek a roszz ülésformátol eldeformált a gerincem meszes  jelenleg nagyon fáj a derekam lesugárzik a combomba  vizelési gondjaim vannak . Mi segithet ? Labdán tornászok de jobban fáj a derekam éjjel nem alszom a fájdalomtol .Mütét segithet vagy  más torna ?

        WEBBeteg szakértő válasza a gerncsérv témában

        Kedves Kérdező!
         
        Forduljon minél hamarabb ideggyógyászhoz, mert lehet, hogy egy újabb gerincsérve van, vagy legalább is sérvkezdeménye, a leírt tünetei erre utalnak. Az ideggyógyász a vizsgálata során talált tünetek alapján dönt a további vizsgálatokról és terápiáról. A műtét csak akkor segít, ha ismételt sérve van, vagy jelentős, ideggyököt nyomó hegesedés a korábbi műtéti területben.
         
        Üdvözlettel:

         Dr. Bessenyei Mónika

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-27 21:50:16; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 06:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés