• Benignus pozitional vertigo

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések


        Dr Bessenyei Monikának!..

        Tisztelt Doktor nő,elnézését kérem még mindig nincs ékezetem..Szeretném megkoszonni,és gratulálni onnek..Korábban leírtam a tuneteimet ..Most jovok egy ful-orr gégész magánklinikáról (ibizán vagyok)ahol megállapították hogy az van amit on tippelt.Hadd mondjam el hogy elég sok helyre írtam ugyanazt amit onnek de senki még csak megsem említette még sok fulész sem hogy esetleg a fulemben lehet a baj..még most azután sem hogy a nevét is leírtam a betegségnek..fura..A lényeg hogy a doktor úr azt mondta 3 hónap és rendbe jovok..azt szeretném kérdezni ontol hogy ez a betegség tényleg úgy megy ahogy jon?tud valakit ajánlani esetleg on? akinek van tapasztalata ezzel a dologgal?1 hónapja tart nálam ez a dolog..tehát 2 hónap múlva hanyatt fekszem és minden okés lesz?:)felnézek az égre és kész?semmi gond? miért jott ez elo? mi ennek a betegségnek az oka? Koszonom szépen ..

        Árpád

        WEBBeteg szakértő válasza a benginus pozitional vertigo témában

        Kedves Árpád!

        Ez tényleg egy jó indulatú betegség, melynek a gyógyítása a megfelelő torna, amivel a fülében lévő egyensúlyozó szervet le lehet szoktatni arról, hogy bizonyos testhelyzetek fokozott ingerületet jelentsenek neki. Időnként ennek ellenére sajnos visszatérhet, ennek az okát nem ismerjük. Tapasztalatom szerint ha a beteg rászánja azt a napi 2x5 percet a tornára, egyáltalán nem tér vissza, vagy ha igen akkor enyhébb formában. Specialistát nem ismerek ebben a témában.

        Üdvözlettel: Dr Bessenyei Monika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-22 21:24:47; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 08:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés