• Erős beszédülések

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő/úr,
        Már írtam korábban.Szíves elnézését kérném az ékezethiányért.Ha lehet módosítanám a tuneteimet mert szeretnék kozelebb jutni a bajom okához..Sajnos jelenleg nincs orvosi ellátásom.Jelenleg csak vergödöm.Kicsit tobb mint egy honapja kezdodott hogy reggel arra keltem,hogy bemozdult a szoba hirtelen erosen.ez ugy tortént hogy fekvésbol jobbról balra fordultam majd a fejem megállt,de hirtelen iszonyatos hirtelen szédulés jott rám..azóta jon és elmegy..van hogy egész nap szédelgek,de foleg akkor lenne baj ha hátrahajtanám a fejem,vagy ha hanyatt fekudnék..Ha úgy behajlítom a nyakam mintha hátrahajtanám a fejem de a fejem nem mozdul csak a nyakcsigolyák ,akkor minden okés..Viszont ha a fejem mozdul az szédulés..néha fáj a jobb fulem..serceg,benyilall..kérem szépen adjon tanácsot a leírtak után merre induljak..Magánklinikára tudok itt elmenni spanyolországban ezért nem mindegy hol kezdem a kivizsgálást..egyrészt nagyon koltséges,másrészt már nagyon unom ezt az állapotot..rendkivul rosszul tudok lenni..Hálás koszonettel
        Árpád

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves Árpád!
         
        Önnek a legnagyobb valószínűséggel úgynevezett jóindulatú, fej helyzetváltoztatásától függő, rohamokban jelentkező szédülése van, mely igazából egy ártalmatlan betegség, csak kellemetlen tüneteket okoz. A hivatalos neve benignus pozitional vertigo. Az interneten találhat erre specialis tornát, melyet naponta többször végezve a panaszok mérséklődnek. A fülben lévő egyensúlyozó szerv fokozott ingerlékenysége miatt vannak ezek a tünetek. A tornával ezt lehet csökkenteni.
         
        Üdvözlettel: Dr Bessenyei Monika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-20 15:27:44; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 14:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés