• Fejzúgás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor/Doktornő!

        87 éves Nagymamámnak kb. 20 éve "zúg a feje". Azt mondták az agyi erek vannak elmeszesedve és ez okozza, emiatt már szinte nem is hall. Sok egyéb baja is van (magas vérnyomás, cukorbetegség, állandó hasmenés) és már annyira gyenge hogy nem bírná ki kórházban hogy kivizsgálják. Tudom hogy így nehéz válaszolni, de nagyon jó lenne ha tudnának javasolni valamilyen orvosságot, ami enyhíti a nagy zajt, mert már alig bírja elviselni annyira felerősödött az utóbbi hetekben. Korábban volt hogy néha enyhült kicsit, de most már állandó.

        Köszönöm válaszukat!

        WEBBeteg szakértő válasza a fejzúgás témában

        Kedves Kérdező!

        Tényleg nehéz így bármit is javasolni, hiszen nem ismert a fülzúgás pontos oka. Jó hatásúak lehetnek a Ginko biloba származékok, melyek gyógynövényboltokban vagy patikákban recept nélkül kaphatók, illetve enyhe nyugtatókkal való együttadása még elviselhetőbbé tehetei a tüneteket. Mindenképpen szükség lenne azért egy átfogó kivizsgálásra.

        Üdvözlettel: Dr Bessenyei Monika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-18 21:46:16; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 12:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés