• Neuropátiáról akarok többet tudni

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Miért nem beszélnek többet, részletesen erről a szörnyűségről (csaknem mindnek elszenvedője vagyok), nagy általánosságban a cukorbetegség elnevezés nem fedi ezt a súlyos bajt!

        WEBBeteg szakértő válasza a neuropátia témában

        Tisztelt Kérdező!

        A WEBBetegen a következő cikkeket olvashatja a perifériás neuropátiáról, amelyek valóban nemcsak a cukorbetegség következményeként alakulhatnak ki. Ha további kérése, kérdése lenne, szívesen állunk rendelkezésére.

        https://www.webbeteg.hu/cikkek/neurologia/302/a-periferias-neuropatia-es-tunetei

        https://www.webbeteg.hu/cikkek/neurologia/303/a-periferias-neuropatia-kezelesi-lehetosegei

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-06 21:00:36; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 08:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés