Meszesedés

Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Nem túl régen leírtam problémáimat, csibbadó, bizsergő érzést érzek a jobb karomban, nem csak éjszaka hanem szinte mindig. A háziorvos adott beutalót a neurológiára, innen elküldtek különböző vizsgálatokra (szemészet, MR, labor) A Doktornő a sclerosis multiplex-re gyanakodott, de a vizsgálatok után ezt kizárta és azt állapította meg h nagyfokú meszesedésem van.Eléggé megijedtem, hogy 18évesen ilyen problémám van.Gyógytornára és ultrahangos fizikoterápiás kezelésre kell járnom valamint Milgamma vitamint kell szednem.Ezen kívül kívül tudok e valamit tenni h ez az állapot ne súlyosbodjon pl.étrend A tanácsokat előre is köszönöm. Négyesi Rita

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza meszesedés témában

Kedves Rita!

Sok mindent leírt, de azt nem, hogy ezt a meszesedést pontosan hol is találták. Jobb lenne, ha a leleteket pontosan leírná és akkor tudnék Önnek válaszolni, így sajnos nem. Különböző, gondolom agyi, terürületeken lévő meszesedéseknek más-más oka lehet.

Üdvözlettel: Dr Bessenyei Monika neurológus

Kérdés: 2009. január 01., 22:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 18:45
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Mi a teendő?
Agyi MR vizsgálat kiértékelése
Okozhatja túladagolás?
Nyeléssi probléma okai
Tisztelt Doktor úr! Édesanyámnak már kb. 10 éve vannak nyelési problémái.Egyre nehezebben tud lenyelni bármit is,a gyógyszerek bevétele is...
A koponya MR vizsgálata