• Fejbőr

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tiszteletem az lenne a kérdésem,hogy kényelmetlen pózban aludtam pár órát,és mikor fel keltem erősen bizserget a fejbőröm.. ez pár napja volt,azóta enyhült de még mindig érzem.. mitől lehet ez? elmúlik vagy szedni kell rá valamit?

        WEBBeteg szakértő válasza a gerinc témában

        Tisztelt Kérdező!

        A nyaki gerinc kényszertartása okozhat ilyen jellegű problémát, illetve valamelyik felületes bőrideg hosszabb ideig tartó nyomása. A fejbőr masszírozása az adott területen, illetve nyaki gerinc masszás és gyógytorna jó hatású lehet, gyorsíthatja a tünetek megszünését, de maguktól is megszünnének.

        Tisztelettel: Dr. Bessenyei Mónika neurológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-01 22:55:56; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 12:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés