• Mitől szédülhetek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!Én egy 33 éves egészséges nő vagyok és olyan problémám van hogy elég sürün tompán zúg a fejem és szédülök,le kell ülnöm.Nem tudom van-e jelentősége de egy mosodában dolgozom külföldön napi 9 és fél órát ahol igen nagy a zúgás és a vasalt terítőktől a gőz amik ráadásul elég vegyszerezetten vannak mosva.Ön szerint a leírtaknak lehet jelentősége és mitévő legyek,kivizsgálásra szükség lehet mert csak azóta szédülök amióta itt dolgozom!Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező!

        Arra hajlamos egyéneknél - és lehet, hogy Ön is az - a nagy páratartalomban végzett, hosszú ideig tartó álló munka okozhat vérnyomáscsökkenést és ezzel együtt fülzúgást és szédülést. Próbáljon meg rendszeresen tornázni, naponta legalább 2 l folyadékot meginni, ha lehet tea formájában. Ha ezek a "trükkök" nem segítenek és a panaszai megmaradnak, akkor mindenképpen érdemes lenne ideggyógyászhoz fordulnia.

        Üdvözlettel: Dr Bessenyei  Monika neurológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-24 20:47:55; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 17:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés