• Mozgásszervi betegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr-nő 56 éves vagyok kérdésem az,mindkét lábfejemen ugy érzem mintha egy szoros cipőt huztam volna föl és apró kavicsok lennének benne.Emiatt nagyon nehézkes a járásom.Mit kellene tennem hogy ez megszünjön Köszöm válaszát Vilmos

        WEBBeteg szakértő válasza a polyneuropathia témában

        Kedves Vilmos!

        A panasz amit leír leginkább polyneuropathianak (több kisideg egyidejű bántalma) felelhet meg,  mely leggyakrabban cukorbetegség, gyógyszermellékhatás, daganatos megbetegedés egyéb toxikus ártalom tünete lehet. Keressen fel egy ideggyógyászati szakrendelést, ahol részletesen kivizsgálják panaszait. Addig is próbáljon meg  B-vitamin komplexet szedni.

        Üdvözlettel: Dr Bessenyei Monika neurológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-15 20:36:09; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 10:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés