• Szédülés délutántól estig

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Mar legalabb 1 hete minden nap szedulok.Ugymond nem az egesz testemben csak a fejemben erzem. Ha hirtelenebb fejforditast csinalok vagy ha a szemgolyomat mozgatom gyorsan. Altalaban du. 2-3 ora kurul kezdodik, lefekvesig tart.Fejfajasom is van hetente 2-3 alkalommal homlok tajekan. 2 hettel ez elott szettem gyogyszert 3 honapig depresziomra. Az elott is voltak ilyen jellegu szeduleseim ,kb hetente ket hetente egyszer. Ja es ha szeduleskor eszek ( ugy jol lakva) 1-1es fel oraig akkor nem szedulok. Ha ezek alapjan megtudna mondani mi is lehet a bajom megkoszonnem Tisztelettel KIKI

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező!
         
        Nehéz a leírása alapján megmondani, hogy mitől lehet a szédülése. Amikor azt írja, hogy a fej illetve a szem mozgásaira váltódik ki, akkor azt mondanám, hogy egy jóindulatú, testhelyzettől függő szédülése van, melyet a belső fülben lévő egyensúlyozó szerv bántalma idéz elő. Amikor azt írja, hogy az evés jó hatású, mert átmentileg szünetelteti panaszát, akkor felmerül az alacsony vércukorszint szerepe is a háttérben. Keressen fel egy ideggyógyászati, majd egy belgyógyászati szakrendelést, ahová a háziorvosa utalhatja és a pontosabb kikéredzésével meg tudják mondani Önnek a szédülés okát.
         
        Üdvözlettel: Dr Bessenyei Monika neurológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-27 13:41:51; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 10:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: