• Égő érzés!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DoktorÚr/Nő! 42 éves férfi vagyok. 2-3 hónappal ezelőtt kezdődött a problémám,hogy a hátamon és deréktájon naponta különböző pontokon bizonyos időközönként égő érzést érzek. Börpirnek,foltoknak semmi nyoma. Ehhez társult kb 1 hónapja egy általános fáradságérzés, erőtlenség, gyengeség karjainban, lábainban, a fejemben pedig mintha kialvatlan, fáradt lenne az ember. Egy héttel ezelőtt családorvosom elküldött laborvizsgálatra. 2db eltérést mutatott az eredmény: CK 252 TSH 0.1439 Kérdésem a következő:Mi lehet a kiváltó ok,illetve problémámmal milyen szakorvoshoz forduljak?

        WEBBeteg szakértő válasza a derékfájás témában

        Kedves Kérdező!
        Az elvégzett vizsgálatok alapján elsősorban endokrinológiai átvizsgálás (pajzsmirigyszakrendelés) jön szóba. Az Ön által leírt TSH érték alacsonynak tűnik, elképzelhető, hogy pajzsmirigytúlműködése van. A deréktáji fájdalmak miatt leginkább neurológiai átvizsgálás lehet szükséges. A leírt tünet (égő érzés) elég jellegzetes tünete az idegszálak sérülésének. Részletek hiányában többet mondani nem tudok.
        Tisztelettel:
        Dr.Siró Péter
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-05-09 09:49:12; Megválaszolva: 2011. július 28., 14:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: