• Fejfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! A problémám már elég régóta tart, számszerint évek óta. Gyakran heti rendszerességgel fáj a fejem, illetve inkább a szemem, belül hátul. Nem mindig ugyanaz fáj, hol az egyik hol a másik. Semmilyen gyógyszer nem mulasztja el. Pár hónapja más problémám is van, Nyomást érzek a fejtetőmnél, mintha lenne rajtam egy kalap, ezt szinte minden nap érzem. Nagyon aggasztanak a tüneteim. Gondolom így vizsgálat nélkül nem tud túl sok mindent mondani, de mit gondol mi lehet ez, illetve mit tanácsol mit tehetnék ellene? Köszönettel Marcsi

        WEBBeteg szakértő válasza a fejfájás témában

        Kedves Marcsi!

        A szemkörüli fájdalom oka szemészeti eredetű is lehet, de természetesen bármilyen koponyán belüli térfoglalásnak is lehet hasonló tünete. Mindenféleképpen keressen fel egy szemészeti szakrendelést, ahol szemnyomás, szemfenék- és fénytörésvizsgálattal szemészeti eredetet ki tudnak zárni. Amennyiben a szemészeti vizsgálat kórosat nem mutat további vizsgálatok céljából a fejfájás szakrendelést érdemes felkeresnie, a problémája megoldására.

        Tisztellet: Dr Bessenyei Monika neurológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-02 21:27:16; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 11:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: