• Hogyan tovább?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kérem segítsen mit tehetek mik akilátásaim?Már több mint 10 éve gerinc,csípő és izületi problémákkal küszködöm.Kereskedelemben dolgozom nehéz fizikai munkát.Többször elkapott nagyon nagy fájdalommal járó nyak,derék,csípő és láb fájdalom amit kezelgettek de igazán soha nem mult el.Most legutobb aug közepén erős jobb kéz,bal térd fájdalom illetve gyengeséggel kezdődött néhány nap mulva becsípödött a derekam mozdulni nem tudtam ez kb 2hét mulva enyhült,de azóta abal karom és alábam folyamatosan fáj a terhelést nem bírja nem birok nincs erőm lépcsőn egyemeltnyit felmenni,továbbra is fáj aderekam is kaptam fizikoterápiás kezelést ,injekciokat denem használ semmit.már lassan 2hónapja táppénzen vagyok és nem is látok rá jelenleg esélyt hogy tovább tudjam amunkámat végezni.tehetetlen vagyok mert idegsebész küldött MR vizsgálatra,de csak nov eljére adtak időpontot nagyon nehéz kivárni az eredményt .szedek fájdalom csillapitot is de az is csak időlegesen hat.kérem segítsen mit tanácsol Tisztelt Dr-Nő

        WEBBeteg szakértő válasza a ízületi fájdalom témában

        Kedves Kérdező!

        A gerinc eredetű fájdalom legjobb gyógymódja a szigorú fekvés. Emellett izomlazítók és fájdalomcsillapítók használhatnak. Hasznos tanácsot a fekvésen kívül nem nagyon tudok mondani, mivel minden mást már végigjárt, és leírása szerint igazából semmi nem haszált. Szóba jöhet még gerincfűző viselése, mely segít tehermentesíteni a gerincet. Várja meg az MR vizsgálat eredményét, majd beszélje meg az eredményt az idegsebésszel. Amennyiben műthető elváltozás pl. gerincsérv igazolódik, akkor érdemes a műtétet megfontolni, hiszen az eddigi kezelések hatástalanok voltak.

        Üdvözlettel: Dr Bessenyei Monika neurológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-06 22:38:49; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 09:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: