• Gyógyítható az izomsorvadás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Azt szeretném megtudni, hogy az izomsorvadás gyógyítható-e, és hogyan?

        WEBBeteg szakértő válasza a izomsorvadás témában

        Az izomsorvadás több betegség vezető vagy kísérő tünete lehet. Sajnos a legtöbb esetben nem áll rendelkezésünkre még megfelelő terápia. Ezek a betegségek leggyakrabban genetikaiak, azaz öröklődőek. Bizonyos esetekben késleltetni lehet a folyamatot. A torna minden esetben segíthet.

        Ha többet szeretne tudni egy adott betegség kapcsán, célzottan kérdezze meg, mert akkor pontosabb választ tudok adni.

        Üdvözlettel: Dr Bessenyei Mónika neurológus


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-24 14:41:52; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 13:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Zsuzsanna! Fülzúgás miatt fordultam neurológushoz,(32 éves nő vagyok),aki elküldött koponya mri-mra-ra (kontrasztanyag nélküli volt a vizsgálat). Néha a fejem fáj,általában időjárás miatt vagy stresszesebb napok alatt. A leleten...
        Tisztelt Orvos! Párom jelezte hogy tág a pupillam, nem reagal a fényre, ilyenkor mi a teendő? Mostanában stressz, ért, meg néha be vertem a fejemet Köszönöm előre is a válaszát
        Kedves Doktornő! Bátyám (29) születése óta epilepsziás betegségben szenved, illetve középszintű értelmi sérült. Korábban változó volt a rohamainak aránya, volt hogy 2 havonta, volt hogy 5 havonta 1 roham. Az étvágya is mindíg váltogó...