• Vitamin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt Doktor ur,meg szeretnem tudni milyen vitaminokat hasznalhatok, mivel betaferont hasznalok, es mi a velemeny a betaferon-rol, erdemes-e hasznalni vagy nem igazabol? nagyon rossz a mellekhatas? szklerozis multiplex a betegsegem.

        WEBBeteg szakértő válasza a sclerosis multipex témában

        Kedves Kérdező!
         
        A Betaferon a sclerosis multiplexre jellemző akut shuboknak (rosszabbodásoknak) a számát csökkenti, a shubok közötti időintervallumot nyújtja meg. Emellett a shubok alatti tünetek mérséklődését is eredményezi. Mellékhatásai, ha mérlegeljük a Betaferon kedvező hatásait, kedvezőek. A szer használata rendszeres orvosi kontrollt jelent, mely során a mellékhatások kiszűrhetőek és időben kezelhetőek. A készítmény mellett multivitaminok szedhetőek.
         
        Tisztelettel: Dr Bessenyei Monika  neurológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-14 17:25:52; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 12:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: