Fura érzékelés

Tisztelt Doktor úr! Az alábbiakban kérném segítségét. Kisgyermekes anyukaként nagyon stresszesek a napjaim, sajnos nagyon hajlamos vagyok tartós szorongára, pánikra. Többször jártam már pszichológusnál is. Mivel szüleimet daganatos betegségben vesztettem el, hajlamos vagyok minden apró tünetet felnagyítani és orvoshoz rohanni. Az utóbbi hetekben is erős szívdobogás érzés, magasabb pulzus, szemtikkelés, izomrángások, hasmenésem volt. Elkezdtem szedni vitaminokat (B-komplex, Magne B6, vas, kálcium) , ezek szinte teljesen megszűntek. Ma viszont olyat érzékeltem, hogy az asztalon körkörösen mozgott volna egy tárgy. Nagyon valóságosnak is tűnt, 2-3 másodperc után meg is állt. Nem szédültem, nem fáj a fejem, a látásom tökéletes. Ön szerint meg kellene ijednem? Az agydaganattól félek a leginkább, 3 éve volt egy több hónapig tartó fejfájásom, ami után a koponya MR negatív lett. Köszönettel: N.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fehér Gergely válasza szédülés remegés témában

Kedves Kérdező!

A panaszok elég sokrétűek, összességében nem vetik fel a neurológiai betegség lehetőségét bennem, de írásban elég nehéz diagnosztizálni néhány mondat alapján. Célszerű háziorvosával egyeztetni első körben.

Üdvözlettel:

Dr. Fehér Gergely

Dr. Fehér Gergely
Kérdés: 2021. május 25., 12:32; Megválaszolva: 2021. május 26., 07:31
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Pupilla eltérés
Tisztelt Doktor úr! Mindig is szorongó ember voltam. Szorongasomra napi 0,5 mg frontint szedek. Mostanában viszont egyre többször vagyok mások...
Normális jelenségről lehet szó?
Tisztelt Doktor Úr! Két kérdést szeretnék önnek feltenni. Először is, azt elmúlt időszakban többször tapasztaltam, hogy a szemem sarkából egy...
Krónikus fejfájás, szédülés...
Tisztelt Doktor úr! Körülbelül egy éve tartó krónikus fejfájással küzdök, a fejem hátsó részén a tarkóm felett egy pontban lévő fájdalom...
Kezdődő SM betegség jelei?
A 19 éves fiamnál csináltak MR vizsgálatot családon belüli stroke (apa esetében) és agyi aneorizma (testvér) halmozódás miatt. Erdmény:...
Izomrángások
Tisztelt szakértő! Több hónapja érzem, de legutóbb mintha erősödne egy kicsit a gyakorisága annak, hogy időnként (napi 5-10 alkalom) valamely izmom...