Agydaganat?

Tisztelt Foorvos Ur! Velemenyet kernem. 1.5 eve eros fejfajasom volt, ekkor koponya CT es MR felvetel keszult, es mind a 2 negativ eredmennyel zarult. Utana elmult a fejfajasom. Kb 1 honapja erzek enyhe/kozepes fejfajast tapasztalok magamon es foleg a szemem kornyeken erzek fajdalmat, sokszor nehezemre esik nyitva tartani is. Felreolvasok, faradt vagyok, faradtak a szemeim. Memoriazavart es enyhe bizonytalansagerzest is tapasztalok. Tegnap mintha gozt lattam volna a konyhaban mikozben nem volt. Szemeszeten multheten jartam, szemfenek vizsgalat, szemnyomas es minden egyeb negativ. O kardiologiara utalt vissza. 1 honapja jartam neurologusnal, aki fizikalis vizsgalatot vegzett rajtam tetol talpig, szinten negativ eredmennyel. (ALS tol valo felelmem es izomrangasok miatt, amik muloban vannak) Kardiologiai problemaim is vannak, alacsony myugalmi pulzus (40-50) es ingadozo vernyomas miatt, emiatt holnap megyek kontollra. Agybol felkeleskor is enyhe szedulest tapasztalok. 4 honap alatt 18 kg ot fogytam szandekosan, van aki erre fogja mind a kardiologiai bajt es a fejfajasos problemaimat is. Hipochonder vagyok, panikbetegseggel, gyakori panikrohamokkal kuzdok, ez remelem megoldodik a jovo heten kezdodo pszochoterapival/gyogyszeres kezelessel. 1 honapos laborleletem negativ. A fent emlitett tunetek eredmenyek, utalhatnak e agydagantra, ugy hogy 1.5 eve a vizsgalatpk negatovak lettek. Mit javasol mit tegyek? . Bizom megnyugtato valaszaban

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fehér Gergely válasza fejfájás témában

Kedves Kérdező!

Az eddigi vizsgálatok érdemi eltérést nem találtak panaszai hátterében. Sokrétű és szerteágazó panaszok okán felmerül a pszichés háttér lehetősége is, ilyen irányú vizsgálat (pszichiáter illetve pszichológus) bevonása is célszerű lenne. Léteznek olyan hangulatzavar formák is (ún atípusos depresszió), ahol nem a hangulatzavar, hanem testi tünetek állnak előtérben, de ezek is döntően a depresszió következményei.

Üdvözlettel:

Dr. Fehér Gergely

Dr. Fehér Gergely
Kérdés: 2021. február 23., 18:30; Megválaszolva: 2021. február 24., 11:50
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Mi lesz, ha lejár az egy év?
Mi lesz, ha lejár az egy év?
Mri tovabbi kerdes segitseg ....
Agy mri angio nativ es kontrasztos...
Koponya MR és MRA vizsgálat...