Szklerózis?

Kedves Doktornő! Multheten egyik napra a masikra az amugyis rossz szemem rosszabb lett mint amugy volt, szemtengelyferdulesem is van de mostmar teljesen elmosodik minden eros feny. Voltam egybol surgossegi szemeszeten minden rendben volt. A szemidegem is rendben. Neha nyomast is erzek a fejemnel hatulrol. Ami aggaszto hogy most az arcom is bizsereg egy ponton, ha hozza nyulok akkor faj is. Eddig csak fajt mostmar bizsereg is. Jovohetre kertem idopontot MR vizsgalatra, rettegek hogy szklerozisom van! On szerint lehet ra esely? Koszonom a valaszt!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza arc bizsergés témában

Kedves Kérdezö!

Ha a sclerosis multiplex nevű betegségre gondol, akkor szerintem nem.

Remélem, mielőbb kiderül, és megnyugszik.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2021. január 22., 18:52; Megválaszolva: 2021. január 23., 06:56
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
2 hete tartó nyomásérzés a fejen?
Tisztelt Doktor Úr! 2 hete tapasztalok főleg napközben nyomásérzést, néha fájdalmat a fejem tetején, ill. a halántékomnál két oldalt. Ez főleg...
Korona-vírus vakcina oltóanyag-a...
Tisztelt Dr. Fehér Gergely Doktor Úr! Börzsei Sándor vagyok azt szeretném kérdezni Őntől,hogy nekem november 10.-én volt Budapesten a Honvéd...
Koponya MR vizsgálat eredménye
Szükséges CT vizsgálat?