• Fejfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Több napja tartó fejfájás. A fej közepétől a jobb oldali rész. Gyógyszerre csak enyhül nem múlik

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a fejfájás témában

        Kedves Kérdező! Ha több napja szed fájdalomcsillapítókat és nem múlik a fejfájás, akkor azt javasolom, ne szedjen gyógyszert egy ideig.Pihenés, kiadós alvás, nyugalom segíteni fog. Minden jót kívánok. Üdvözlettel. Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. augusztus 11., 10:15; Megválaszolva: 2020. augusztus 15., 08:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: