Van valami baj azon a területen?

Jó napot! Kb hat hete minden nap fáj a fejem bal oldalon lenna tarkómnál voltam Ct-n de az eredményről az orvos nem mondott semmit.Kérem segítsen van valami baj a Ct eredményemen?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza CT témában

Kedves Kérdező!

Az elküldött koponya CT felvételen bal oldalon egy régebbi, kb. 1 cm-es lágyulás ábrázolódik.Nem biztos, hogy ez összefüggésben van a mostani panaszával.A bal FV-ba sugárzó fájdalom perifériás idegi eredetre utal.Mindenesetre ha én vizsgáltam volna Önt, akkor beutaltam volna egy kontrasztanyagos koponya MRI vizsgálatra is.Sürgős ellátást nem igényel,de a pontosabb elemzés az Önt kezelő orvosok feladata, úgyhogy keresse fel ismét az ideggyógyászt.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2020. augusztus 09., 17:21; Megválaszolva: 2020. augusztus 09., 21:17
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Homályos látás miatti CT
Kedves Doktornő/Úr! A segítségüket szeretném kérni édesapámmal kapcsolatban, aki most 59 éves. Az utóbbi időben kisebb dolgokra nem emlékezett...
CT vizsgálat - neurológia
Tisztelt Doktor Úr! Édesanyám (50 éves) kb.egy hete rosszul lett, elvesztette az egyensúlyérzékét, zsibbadt a szája, a vérnyomása is elég...
Gerincsérv és vizelési furcsaságok
Klinikailag izolált syndroma?
Mini infarktus