• Van valami baj azon a területen?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot!Kb hat hete minden nap fáj a fejem bal oldalon lenna tarkómnál voltam Ct-n de az eredményről az orvos nem mondott semmit.Kérem segítsen van valami baj a Ct eredményemen?

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a CT témában

        Kedves Kérdező! Az elküldött koponya CT felvételen bal oldalon egy régebbi, kb. 1 cm-es lágyulás ábrázolódik.Nem biztos, hogy ez összefüggésben van a mostani panaszával.A bal FV-ba sugárzó fájdalom perifériás idegi eredetre utal.Mindenesetre ha én vizsgáltam volna Önt, akkor beutaltam volna egy kontrasztanyagos koponya MRI vizsgálatra is.Sürgős ellátást nem igényel,de a pontosabb elemzés az Önt kezelő orvosok feladata, úgyhogy keresse fel ismét az ideggyógyászt. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. augusztus 09., 17:21; Megválaszolva: 2020. augusztus 09., 21:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: