• Koponya MR értékelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Az alább csatolt MR vizsgálati eredményről szeretnék érdeklődni, ahogy már korábbi telefonos beszélgetéseink során is tettem. A vizsgálati eredmény véleményeként leírásra került, hogy a frontális kamraszarvak környezetében kezdődő vs. chorincus hypoperfúziós eredetű eltérés látható. Ez mit jelent, illetve ezzel kapcsolatban mi a további teendőm. Kell-e gyógymódot keresnem erre? Visszafordítható-e, kordában tartható-e ez a folyamat? Mennyire kell félnem ettől? Előre is köszönöm a válaszát! Tisztelettel: Szabó Zoltán Ui: Sajnos a pdf-et nem tudtam feltölteni, és a képre csak gy fért rá a teljes lelet, egy sor maradt le róla : "Intracerebralisan, a belső fülek területén egyértelmű kórjelző eltérés nem igazolódott."

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a Koponya MRI témában

        Kedves Kérdező! Sajnos,a dokumentum feltöltése nem sikerült. Az idézett mondat szerint Önnek organikus központi idegrendszeri betegsége nincs. A gyógszeres kezelést folytassa a megbeszélt módon. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. május 07., 17:11; Megválaszolva: 2020. május 08., 06:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: