alkari bizsergés

Van-e köze agyi infarktushoz ami 10 éve volt és nem súlyos. A panasz most jobb alkar esőcsepphez hasonlítható hidegérzet és bizsergés között? Neurologus 2 éve látta utoljáta és rendben találta az állapotát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fehér Gergely válasza zsibbadás, stroke, keringészavar, bizsegrés, hidegérzet témában

Kedves Kérdező!

Ennyi információból érdemi választ nem tudok adni. Mindazonáltal a fennálló agyérbetegség okán rendszeres neurológiai gondozását indokoltnak látom.

Üdvözlettel:

Dr. Fehér Gergely

Dr. Fehér Gergely
Kérdés: 2020. április 07., 20:30; Megválaszolva: 2020. április 08., 10:07
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Mi lesz, ha lejár az egy év?
Mri tovabbi kerdes segitseg ....
Agy mri angio nativ es kontrasztos...
Koponya MR és MRA vizsgálat...