• Fejfájás, szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Egy cserép 3m magasból a fejemre esett. Akkor vérzett is a fejem. A baleset után 4 nappal szédülés fogott el, és fejfájás, ami azóta is tart. Elmentem egy kórházba, ahol megröntgenezték, de nem mutatott ki semmit. Más vizsgálat nem volt. Mit válthatott ki az ütés? Maradandó károsodást okozhatott?

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a koponya trauma témában

        Kedves Kérdező! Az erős ütést követően jelentkező , és nem szünő fejfájás koponyaűri vérzés következménye lehet. Ennek igazolására egyszerű röntgen nem elégséges,sürgős Koponya CT vizsgálat szükséges.Jelentkezzen az SBO-n. Minden jót kívánok. Üdvözlettel. Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. április 02., 22:00; Megválaszolva: 2020. április 04., 09:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.