• A trombózis szűrés csökkenti az agydaganat valószínűségét?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Olyan kérdésem lenne hogy voltam trombózis szűrésen ami teljesen negatív,nincs rá hajlamom.Azt olvastam hogy ez az eredmény csökkenti az agydaganat valószínűségét.Ez mennyibe valós?

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a egyéb témában

        kedves Kérdező ! Semennyire. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. március 02., 19:06; Megválaszolva: 2020. március 03., 10:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: