• Agydaganat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Rettentően stresszes vagyok. Pánikkal, szorongással küzdök. Előfordul, hogy elfelejtek dolgokat. Mostanában előfordul, ha nagyon nagy stressz ér, hogy ránganak az izmaim. Fejfájásom nincs, epilepsziával sem küzdök, látásom, hallásom rendben. Bár az utóbbi néha zúg. Hipochondriában sen szenvedek hiányt sajnos.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a agydaganattól való félelem témában

        Kedves Kérdező! A szorongásos betegségek, a hypochondria, minden ellenkező híresztelés ellenére komoly betegségek.Ennek kezelése pszichiáter, vagy pszichológus feladata. Első tünet esetén a neurológiai vizsgálatnak ki kell zárni szervi idegbetegség lehetőségét, így az agydaganotot és egyebet is. Ha a beteg meggyőződött arról, hogy a panaszait streszeség ,pánik, szorongás okozza, akkor kezeltetnie kell, mert ezek a betegségek az életminőséget súlyosan rontják. Tegye ezt Ön is. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. február 07., 13:05; Megválaszolva: 2020. február 10., 06:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.