• Fej sérülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kĂívánok! Olyan problémám lenne, hogy 3 hete szilveszterkor egy buliból haza felé tartva meg csÚsztam a jeges Úton és be ütöttem a fejem a homolokomnál a haj vonalában a kavicsos aszfaltba, de olyan erősen,hogy egy kb másfél centi méteres elég mély, nyĂ­lt seb keletkezett fektetett V alakban! Annyira váratlanul ért az esés hogy a kezemet nem raktam ösztönösen magam elé! Eléggé vérzett is, állĂ­tólag eszméletlen is voltam kb 3 percig de èn arra nem emlékszem! ValószĂ­nűleg agyrázkódást kaptam, mert utána 3 napig szédültem, hányingerem volt szinte végig is aludtam azt a 3 napot! A sebet kezeltem, fertőtlenĂ­tettem, illetve be is kötöztem! A seb körül a homlokomon körülbelül egy kisebb ökölnyi nagyságÚ pÚp keletkezett, le ért a szemöldökömig! A negyedik napon dolgozni kellett mennem, ott még enyhén szédültem és az ütés napjától több mint egy hétig tartó folyamatos fejfájásom volt, a fájdalomcsillapĂ­tó nem nagyon használt, pedig elég erőset szedtem! Mostanra már egyáltalán nem fáj a fejem, igazából semmi bajom, a seb is szinte alig látszik már, semmim nem fáj, tünet mentes vagyok! De elkezdtek ijesztgetni, hogy komolyabb baj is lehet ebből, menjek el orvoshoz! Akkor azért nem mentem mert pár napig fel sem volt kedvem kelni, utána meg sajnos a munkából kifolyólag nem volt lehetőségem, de igazán nem is szerettem volna! ĂŤgy hogy már semmi testi tünetem sincs lehet még komoly bajom? A fejfájás is kb másfél két hete egyáltalán nem jelentkezett! Érdemes Ă­gy elmenni orvoshoz, vagy Ă­gy már felesleges? Igazából nem is szeretnék, nagyon nem szeretek orvoshoz járni, de félek nehogy később ebből valami komolyabb bajom legyen! Kérem segĂ­tsen, ha tud! Előre is köszönöm

        Dr. Fehér Gergely válasza a fejsérülés témában

        Kedves Kérdező! Egy koponya CT vizsgálat elvégzését mindenképpen javaslom esetleges törés, vérzés lehetősége miatt. Üdvözlettel: Dr. Fehér Gergely


        Dr. Fehér Gergely

        Dr. Fehér Gergely

        Kérdés: 2020. január 23., 18:05; Megválaszolva: 2020. január 31., 12:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: