• Felnőttkori kancsalság

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Körülbelül egy hete szédülés, hányinger (egyszer hányás) tünetek kezdődtek nálam. Pár nap után észrevettem, hogy a látásom is romlott, és a jobb szemem kicsit befele néz, tehát kissé kancsal. Mitől lehet ez, talán vírus? És hosszútávú lehet a kancsalság? Ha igen meg lehet műteni vagy mi a megoldás? Kétségbe estem,hogy így maradhat a szemem. Előre is köszönöm válaszát.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a látászavar, kancsalság témában

        Kedves Kérdező! Felnőttkorban, előzőleg konjugáltan, azaz párhuzamosan működő szemgolyók,és ép látást követően kialakult kancsalság mindenképpen szemészeti, neurológiai vizsgálatot,szükség esetén kivizsgálást igénylő elváltozás.Vírus fertőzés lehetséges a hátterében.A többi kérdésére csak a vizsgálatokat követően fog választ kapni. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. január 08., 17:41; Megválaszolva: 2020. január 13., 08:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Több napja tartó fejfájás. A fej közepétől a jobb oldali rész. Gyógyszerre csak enyhül nem múlik

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.