• Érdeklődés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Jelenleg szomatizációs zavarral és szorongásos zavarral kezelnek, melyre Scippa 20mg-ot szedek naponta reggel, szükség esetén Xanax 0,25.öst is. Kb. egy hete jelntkezett fejfájás hullámokban (teljes fej, de többnyire honloktájéki, szem körüli fájdalommal is), fülzúgás (sokszor be is dugul a fülem) szintén hullámokban, sűrűn szédülök, lehajláskor, guggolás utáni felállásból. Magas vérnyomással is kezelnek 2019 március óta, melyre Covercard 5mg/5mg felet szedek szintén reggel. Voltam fülészeten, audiológián is, a fül-orr-gégész nem talált egyértelmű magyarázatot, annyit mondott, hogy a fülkürt (fülkürthurut) nem működik rendesen, nem összehangoltan, meleg borogatást javasolt, és 1 hónap múlva új audiológiai vizsgálatot. Voltam neurológusnál a panaszaimmal és elküldött CT vizsgálatra vascularis laesio gyanújával. Kérdezni szeretném, hogy mit jelent ez a vascularis laesio?. Félek a stroke-tól. Köszönöm előre is a válaszát! Tisztelettel: Gutenkunst Richárd Szeged, 2019. 11. 24.

        Dr. Fehér Gergely válasza a fejfájás, szédülés, fülzúgás témában

        Kedves Kérdező! Stroke nem merülne fel bennem a panaszok kapcsán, inkább migrénes háttér eshetősége, de néhány mondatból nehéz diagnosztizálni. Bővebbet csak részletes kikérdezés és neurológiai vizsgálat után tudok mondani. Üdvözlettel: Dr. Fehér Gergely


        Dr. Fehér Gergely

        Dr. Fehér Gergely

        Kérdés: 2019. november 24., 07:55; Megválaszolva: 2019. november 25., 09:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: