• Érdeklődés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor/nő, 3 éve Atípusos arcfájdalommal és migrénnel élek. Tegretol 400 mg-ot szedek az arcfájàsomra 1,5-es adagban. A migrénre Triptagram 50mg-ot, de csak ha fáj a fejem. Olyan kérdésem lenne hogy a Tegretol mennyire hat ki a szexuàlis életre? Ezt már az orvosomtól nem mertem megkérdezni. Kicsit szégyenlem. Àllandóan fáradt vagyok, nem kívánom a szexet. Nem is, olyan mint régen. Pedig ilyen problémàm nem volt. Az utóbbi egy évben még rosszabb. Az érdekel, hogy a gyógyszer lehet az oka vagy egészen màs... Nálam a stressz is fő probléma, nem tudok kikapcsolni, főleg mióta"beteg" vagyok. Köszönöm válaszát : Katalin

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a krónikus arcfájdalom témában

        Kedves Kérdező! A krónikus fáradtság lehet a carbamazepin mellékhatása.A szexuális élet zavara azonban ezer más okkal is összefügghet, ezt elsősorban partnerével kell megbeszélnie. A krónikus fájdalom kezelésében nem az egyetlen választható szer, ezért ezt nyugodtan megkonzultálhatja neurológusával is, érdemes lenne terápiát váltani. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2019. november 17., 16:00; Megválaszolva: 2019. november 20., 06:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: