• Mi a bajom??

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jónapot! Szeretném megkérdezni mi a bajom lehet. Szeptemberben volt egy pánik szerű rohamom azóta szédülök remeg a kezem lábam homályosan látok vannak naook amikor jobb de vannak napok amikor nagyon rosszak. Ez mi lehet pánikbetegség? Mert olvastam hogy lehet ez szklerozis multiplex is. Tavaly voltam mr vizsgalaton ott ezt irtak Jobb oldalon temporalisan 3 mm es Flir seq ban hyperintens subcorticalis goc látható, bal oldalon a fejtető közelében parietalisan fa falx mentén is azonosithato kisebb hasonlo elvaltozás. Jobb oldalon temporalisan valamint bal oldalon pareitalisan látott góc microvacularis (lacuna) károsodásra utalnak. Ez lehet szklerozis multiplex?? Szoktak neha zsibbadni a karjaim meg feszul a fejemen a bőr és aszemeim is nehezek felhúzom a szemöldököm nagyon sokszor. Mi lehet ez? Most megyek majd november 21 én rendes sm mr vizsgalatra. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a koponya MRI témában

        Kedves Kérdező! A leírt testi panaszok szorongásos állapotra utalnak.Ennek része a betegségtől,az Ön esetében a sclerosis multiplextől való félelem.Ha a közelgő MRI vizsgálat eredménye a tavalyihoz hasonló lesz, és panaszai nem szűnnek meg, további vizsgálatokat is el kell végezni. Ennek menetét a klinikai neurológus irányítja.Amennyiben pszichiátriai betegség van a háttérben,azok gyógyszeresen jól kezelhetők. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2019. november 11., 16:35; Megválaszolva: 2019. november 12., 06:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.