• Fura szag

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr! Lassan 8 hónapja szültem! Ha meleg ételt eszek vagy ha szoptatok akkor fura olyan föld szagot érzek amit más nem ! ez már több hónapja van. Illetve a jobb lábamon a nagylabujjamat úgy érzem mintha értéktelen lenne járás közben de mégis érzem és ha bele nyomom a körmöm a labujjamba ugyan úgy érzem mint a másik labujjamon Voltam juniusban mr vizsgálaton kontraszt anyag nélkülin Ami negatív lelet lett nem hordok szoros cipőt nem ütöttem meg nem sérült meg a labujjam illetve nem voltam nagyon rég óta megfazva azt szeretném kérdezni hogy ön szerint ez lehet agydaganat tünete illetve hogy a kontraszt nélküli MR-en is lehetne látni valamit vagy nem és hogy ön szerint elmenjek e megint MR vizsgálatra kialakulhat ennyi idő alatt valami baj Előre is nagyon köszönöm a válaszát

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a szagérzés témában

        Kedves Kérdező! Aggodalmaskodása felesleges, ha a kontraszt nélküli MRI negatív volt, nem szükséges a vizsgálatot megismételni.A rossz gondolatok, betegségtől való félelmek okozhatnak problémát, de ennyi idő alatt agydaganat biztosan nem alakult ki. Szülés utáni depresszió lehetséges, ezt ki kéne deríteni. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2019. november 03., 17:26; Megválaszolva: 2019. november 04., 07:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.