• Szeduleses rosszuletek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jóestét Dr nő. Több éve fenn àllo szédüléses panaszaim miatt voltam koponya mri. Az eredmenyemrol szeretnek talyekoztatast kerni mivel csak jovo heten konzultalok az orvosommal. A kulso es belso liquorter normalisan tag .az oldalkamrak szimetrikusak,kozepallasuak.a cranio-cervicalis atmenet szabalyos. A frontalis feherallomanyban jobb oldali tulsullyal max 2-4mm es jeldus gocok lathatoak flair es reszben T2 kepekben. Egyebutt az agyalomanyban koros jeladasu terulet nem abrazolodik. Az orrmelekuregek legtartoak. Velemeny:lacunaris infarctusok mk. Frontalis lebenen . A kerdesem az lenne ez lehet sm?vagy mien betegsegre utal? Koszonom valaszat

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a Koponya MRI témában

        Kedves Kérdező ! Nem. Ez nem SM. Az ilyen típusú gócos elváltozások döntő többségben jóindulatúak, a háttérben semmilyen klinikai történés nem igazolható. Megnyugodhat. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2019. október 14., 19:53; Megválaszolva: 2019. október 15., 19:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: