• Ájulás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Amiatt érdeklődnék, hogy reggel bevertem a kislábujjam és abban a pillanatban eltört. Hallottam a "reccsenést" és ahogy oda néztem láttam, hogy teljesen ki fordult. Elkezdtem szédülni, nagyon be pánikoltam. Leültem egy székre ahol anyukám segített nekem, de hirtelen elájultam. Gyorsan magamhoz tértem, de az elmondottak szerint hirtelen össze csuklottam és rángatóztam. Ez egy órája történt, azóta teljesen jól vagyok csak nagyon fáj a törés. Lehetett ez a rosszullét a törés következménye?

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a ájulás témában

        Kedves Kérdező! A leírt rosszullétet mindenképpen a fájdalom, és a pánik együttesen válthatta ki. Remélem, azóta ellátták, és megnyugodott. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2019. szeptember 04., 06:11; Megválaszolva: 2019. szeptember 05., 11:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        ENG: Mko. alsó és felső végtagokon symmetricus norm. vezetési sebesség értékek. Perifériás idegi károsodás nem igazolható. Kérdezném, hogy e leletem, teljesen kizárja az ALS lehetőségét? Fasciculatio nincs, csak claudicatio, de az...
        Kedves Tisztelt Dr. Szappanos Zsuzsanna! Azt szeretném most megkérdezni Öntől Nagy Tisztelettel,hogy a legutóbb kórházi kezelés után megállapítottak mely betegséghez tartoznak,tehát mi a neve? Tudja doktornő engem évek óta Hallervorden-Spatz...
        Ez a lelet távleletezéssel készült: Koponya MR vizsgálat: axiális T2, FLAIR, DW, SWI, coronalis T2, sagittalis 3D T1, 3D TOF MRA, valamint rekonstrukciós képek készültek. Klinikum: Gyakori erős fejfájás. Jobb oldali arcfélzsibbadás. A IV....

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció