• Re: izom biopszia

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Szappanos Doktornő! Combizom biopsziával kapcsolatban írtam Önnek augusztus 12-én, nagyon köszönöm gyors válaszát! Minden valószínűség szerint Önnek van igaza, viszont nagyon fontos számomra minden más lehetőséget kizárni a krónikus fájdalom szindrómán, vagy egyéb pszichés betegségen kívül. Ezért kérném Önt, arra még válaszoljon, kimutatja-e valamilyen vizsgálat, pl. UH, MR, ha az izom szerkezetében valamilyen rendellenesség van, és ha igen, hogyan kérjem a vizsgálatot? Szívesen megcsináltatom magánúton is, csak szeretnék már biztosat tudni. Köszönettel Dorottya

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a krónikus fájdalom témában

        Kedves Kérdező ! Izombetegség gyanúja esetén minden bizonnyal elküldték volna a szükséges vizsgálatokra.Miután ez nem merült fel,- ismételten mondom-, hogy felesleges újabb és újabb köröket futnia. A krónikus fájdalom szindroma éppen elég súlyos diagnózis, ennek kezelése szükséges,és indokolt, jelenleg nem kéne továbbra is a semmit keresgélni. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2019. augusztus 15., 12:45; Megválaszolva: 2019. augusztus 15., 18:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: