• Aneurysma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Fehér Gergely Főorvos Úr! Többszö tettem már fel kérdést Önnek az aneurysmammal kapcsolatban! 3mm.es,nem műthető helyen van! Vígyáznom kell magamra és a vérnyomásomat 140/90 alatt tartani. Ezzel kapcsolatban szeretném kérdetni,hogy futhatok e? Nem viszem túlzásba. Napi max.6 km futottam eddig is! A pulzusomat is próbálom 160 körül tartani! A vérnyomásomat viszont nem tudom,hogy futás közben kell e figyelnem? Nem kúszhat fel a kritikus érték felé? Lehet ebből baj? Válaszát előre is köszönöm! F.É.

        Dr. Fehér Gergely válasza a aneurysma témában

        Kedves Kérdező! Nyugodtan folytassa eddigi életvitelét, sportoljon, érezze jól magát. Extrém terhelést nem javaslok. A dohányzás mindenképpen kerülendő és célszerű időszakos vérnyomásmérés is (nem sportolás közben). Üdvözlettel: Dr. Fehér Gergely


        Dr. Fehér Gergely

        Dr. Fehér Gergely

        Kérdés: 2019. augusztus 06., 21:26; Megválaszolva: 2019. augusztus 08., 20:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: