• Hogyan lehet kimutatni a bordaközi idegzsábát?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Szappanos Zsuzsanna Doktornő! Férjem (72 éves)a hetekbe kòrhàzba került erős ővszerű hàti fàjdalommal. Azòta mindkét làba lebénult, az orvosok a 6-7. csigàlyànàl talàltak valamit, àttétre gyanakodnak, de megerősíteni nem tudjàk, sőt a primer tumort sem talàljàk. Olvastuk a bordaközi idegzsàbàròl írt cikkét, szeretnénk mekérdezni, hogy a vírust hogyan lehet kimutatni, és milyen gyógyszer hatásos ellene? Válaszát előre is nagyon köszönöm és várom.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a gerinc daganat témában

        Kedves Kérdező! leírása alapján az övszerű fájdalom hátterében gerinc közeli daganatot diagnosztizáltak. Ilyen esetben a bordaközi idegzsába oka a térszűkítő folyamat nyomása az ideggyökre. Vírus okozta betegségek, pl. övsömör esetén ismert vírusellenes szerek vannak, amik rendszerint bevetésre kerülnek.Ez a betegség azonban nem jár bénulással. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2019. július 20., 16:37; Megválaszolva: 2019. július 23., 09:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: