• Szédülés jobb oldali hasogató fej fájás.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm. Érdeklődni szeretnék hogy a fejem jobb oldalt sokszor egy pontba be hasogat éles fájdalommal. A jobb oldala olyan a férjemnek mintha nagyobb lenne. Sokszor meg is szédülök és le ver a víz e miatt kezem is olyan mintha bizseregne de erő van benne. Kérdésem hogy ezt mi okozhatja. Tisztelettel Róbert

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a Fejfájás témában

        Kedves Kérdező ! Tisztáznunk kéne, hogy ez most maga, vagy a férje? Vagy a feje nagyobb? Ezt akarta írni? Kevés az információ, nem akarok találgatni. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2019. június 11., 13:28; Megválaszolva: 2019. június 13., 18:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr/Nő ! Tavaj, 2018 Május 28.-án reggel előjött egy roham ,mentővel korházba szállítottak és ott újjabb roham jött rám. 4 napig kórházban ápoltak és azt állapították meg , hogy epilepsziás rohamom volt. Utána haza...
        Tisztelt Doktornő! Május elején egy pár napig tartó megerőltető fizikai munka után jöttek elő a tüneteim. Nem szoktam egyáltalán mozogni, ülőmunkát folytatok és akkor nagyon kihajtottam magam, de ezen kívül is eléggé stresszes életet...