• Szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! Öcsém problémája idegesít eléggé,ezért kérnék tanácsot. Másfél hete nehezet emelt,hirtelen rosszul lett,zsibbadt mindene. Rá egy hétre elment sűrgősségire,ahol EKG,vérvétel,agyi CT történt,negatív eredménnyel. Azóta is néha szédül,néha enyhén fáj a feje,én javasoltam neki MR vizsgálatot. Vajon mitől lehet ez?

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező ! A leírt rosszullétet követő negatív koponya CT után teljesen felesleges koponya MRI vizsgálatot is kérni. Biztosan az is negatív lesz. Kedves öccse bizonyára nem alkalmas nagyobb fizikai erőkifejtésére, ettől még teljesen egészséges lehet, csak Ő ilyen. Minden jót kívánok. Üdvözlettel. dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2019. május 30., 08:24; Megválaszolva: 2019. június 06., 19:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: