• Fejfajas

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok,20 eves vagyok kb 2 napja séta közben a halantekomnal elkezdett luktetni az ér aztán megallt a luktetes de megmarad egy feszülő nyomó erzes , fájdalom, azóta is állandóan fáj a fájdalom csillapito hatására mullik egy kicsit ,fájás közben hányingerem van, érdeklődni szeretnék hogy mitől lehet ez vagy hogy a luktetes az erben majd abba maradásat mi váltotta ki? Komoly probléma ez? Köszönöm

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a halántéktáji fájdalom témában

        Kedves Kérdező ! Mint írja, Concor tablettát szed. Miután ez a gyógyszer egy úgynevezett béta receptor blokkoló, felgyorsult keringés esetén csökkenti a pulzusszámot, és az ehhez társuló kellemetlen érzéseket, azt gondolom, a leírt panasz is ezzel kapcsolatosan keletkezett.Fontos lenne tudni, hogy a jelenség egy, vagy mindkét oldalon jelentkezett. Önálló fejfájás betegségre csak visszatérő panasz esetén kell gondolni. Ha igen, akkor forduljon neurológus szakorvoshoz, mert a fizikális vizsgálat a diagnózishoz elengedhetetlen. Minden jót kívánok. Üdvözlettel. Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2019. május 17., 14:28; Megválaszolva: 2019. május 28., 08:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: