• Merre èrdemes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy ève erös combfàjdalmam kezdödőtt.mindkèt làbamba.Aludni se tudok.Menni ès sokat àllni.Munkàból is kiestem.2kórhàzba is feküdtem.Kivízsgàlàs cèljàból.Hèvízen ès Zalaegerszegen a Neurológiàn.Pècsen izombiopsziàt vègeztek.Myopathiàt àllapítottak meg.De nem tudjàk melyik típusa.Gyógyszert nem szedek.Semmi nem hasznàl.Az orvosom sem tudja.Kèrdèsem.Merre lèpjek tovàbb?

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a myopathia témában

        Kedves Kérdező ! A Pécsi Neurológiai Klinikán szakmailag teljesen megfelelő ellátást kaphat, ha valóban izombetegsége van. Miután tényleg számtalan formája létezik,ezért jó lenne a típusát azonosítani.Ehhez genetikai, laboratóriumi vizsgálatok szükségesek.Bizonyos esetekben a háttérben daganatos betegség is előfordul, ezért fontos lenne minden szűrővizsgálatot elvégezni.Tüdő, pajzsmirigy, emlő,méh, vastagbél a legfontosabbak közül. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: dr.Szappanos Zsuzsanna

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. április 25., 09:06; Megválaszolva: 2019. április 29., 06:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: