• Gyakori hányinger

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Epilepsziás vágyó állandó gm rohamokkal. Érseklődnék, hogy az epilepszia gyógyszerek, állandó stressz, idegesség okozhat-e gyakori hányingert?

        Dr. Kerekes Éva válasza a epilepszia témában

        A lamolep, Briviact ritkán okoz hányingert.A stressz gyakran, de érdemes a panaszt kivizsgáltatni a belgyógyászaton van a haziorvosánál, mert állhat a panasz mögött kezelést igénylő betegség


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. április 07., 06:10; Megválaszolva: 2019. április 09., 19:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó napot! Öcsém problémája idegesít eléggé,ezért kérnék tanácsot. Másfél hete nehezet emelt,hirtelen rosszul lett,zsibbadt mindene. Rá egy hétre elment sűrgősségire,ahol EKG,vérvétel,agyi CT történt,negatív eredménnyel. Azóta is...
        Tisztelt orvos ! 26 éves nő vagyok 8hete szültem következő a problémám 3hete szedulok főleg ha sétálok vagy mozgásra és szemmozgatas közben is a fejem szedul néha szúr a homlokomnal a fejem és ha meleg ételt eszek akkor fura szagot (föld...
        Üdvözlöm! Egy olyan dologban szeretném a segítségüket kérni,amit az elmúlt 2 hónap hozott magával számomra,egyelőre érthetetlen okokból. Próbálom röviden és lényegre törően összefoglalni: Április 05. délutánjától a következő...