• nyugtalan láb szindróma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Évekkel ezelőtt diagnosztizáltak nyugtalan láb szindrómával. (A szekunder okokat kizárták.) Ezeket a gyógyszereket szedem rá: Mirapexin (Pramipexol) 0.18 mg (esténként 1-et), Rivotril (Klonazepám) 0.5 mg (esténként 1-et) Az a problémám, hogy nem vagyok tünetmentes. Van olyan pár nap amikor jól alszom és semmi tünetem nincs. De van amikor napokig visszatérnek a tünetek. Kérdésem az lenne, hogy nem kéne gyógyszereket váltanom? Ha igen akkor mire váltsak? Vagy mi lehetne a következő lépés? Nagyon szépen köszönöm!

        Dr. Kerekes Éva válasza a nyugtalan láb szindróma témában

        Tisztelt Érdeklődő! Ezeket a kérdéseket a kezelőorvosának érdemes feltenni. Interneten keresztül, látatlanban, nem szabad konkrét tanácsot adni, ez azt hiszem, érthető, annál is inkább, hogy ezeket a vényköteles gyógyszereket úgy is a kezelőorvosa javasolja meg. Ha bizalmatlan a kezelőorvosával szemben, akkor kérjen másodvéleményt, de személyes neurológiai vizsgálattal. Gyógyulást kívánok!


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. április 01., 16:23; Megválaszolva: 2019. április 07., 22:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: