• Zsibbadàs

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakèrtő!Tavaly màjusban erős zsibbadàssal (mindenhol) ès szèdülèssel küzdöttem,amihez itt ott fellèpő fàjdalom tàrsult,a fàjdalmat testmozgàs elmulasztotta. A panaszok maguktòl elmùltak (magnesolvot ès milgammàt szedtem). Aztàn megint ràmtörtek a fàjdalmat leszàmìtva. Mivel vagy 20 ève fejfàjòs vagyok elmentem neurològiàra. A vizsgàlatom èppen fenàllò erős fejfàjàs ès szèdülès zsibbadàs mellet is tökèletes volt. Az orvos vizsgàlatokra küldött,mert bàr a fejfàjàsom okànak a nyakamat tartotta (ami több ève fàj )de a többi panasznak nem làtta okàt. Vèrkèp rendben volt,nyaki röntgen kezdődő kisizületi artrosis,MR (kontrasztanyag nèlkül) negatìv,otoneurològiàn a műszeres vizsgàlat àllapìtott meg BPPV-t .. Az előìrt torna segîtsègèvel lassan de elmùltak a panaszaim...fejfàjàsomra teperin kùràt kaptam nem segìtett ùgyh 2 hèt mùlva ùjbòl neurològia....Èppen jòkor ugyanis a zsibbadàsos panaszaim visszatèrtek pàr napja szèdülès nèlkül...kèrdèsem az lenne h ilyen eredmènyekkel (1 èven belüli vizsgàlatok) SM betegsègtől kell e tartanom?Köszönettel

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező ! A panaszok inkább krónikus fájdalomra és szorongásos betegségre utalnak. A szervi kivizsgálása, mint írja, negatív volt. Az SM betegségtől való félelme indokolatlan. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. március 02., 12:03; Megválaszolva: 2019. március 08., 06:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: