• Nyaki gerinc

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kérem szíveskedjen leletemről szakvéleményt adni.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a nyaki gerinc témában

        Kedves Kérdező! A rtg. felvételen több kóros elváltozás is látható. 1. A nyaki gerinc ferdülése, a csigolyák egymás feletti elcsúszása. 2. A csigolyatesteken lévő felrakódások, melyek az említett ferdülést próbálják stabilizálni. 3. A csigolyák közti porckorongok meggyengülése, kidomborodása, emiatt a környezet nyomás alá kerül és különféle panaszokat okozhat. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2019. február 18., 11:39; Megválaszolva: 2019. február 18., 18:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: