• Nyugalmi remegés előfordulhat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Kerekes Éva! Érdeklődni szeretnék, hogy stressz, szorongás okozhat-e enyhe finom hullámú NYUGALMI kéz/kar tremort? Előre is köszönöm válaszát! Minden jót kívánok!

        Dr. Kerekes Éva válasza a Remegés témában

        Tisztelt Érdeklődő! Igen, okozhat, de azért ennek kivizsgálását és vleményezését bízza orvosára- forduljon háziorovsához ezzel panasszal


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 04., 16:04; Megválaszolva: 2018. december 06., 22:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kérem szíveskedjen leletemről szakvéleményt adni.
        Kedves Doktornő! olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy már régebben is 5-10 éve előfordult olyan velem, hogy sétálok akárhol vagy vagyok akárhol, és mintha egy pillanatra kikapcsolna az agyam hirtelen enyhén rosszul leszek, be kell csuknom a...
        Jónapot kívánok! Nekem olyan problémám lenne, hogy már lassan 2 éve mindennap fáj a fejem és körülbelül 2hónapja zsibbad a bal kezem és éjjelente a bal lábam is, sajnos az orvosok a könyékemen elintézik egy vérvétellel a...
        Van egy 2,5 éves kisfiam akivel kb, 4-5 hónapja kezdődtek a problémák. Ami abban nyilvánul meg, hogy a semmiből elkezd hányni, nagy mennyiségű ételt illetve folyadékot tartalmazó hányásai jelentkeznek. Főként éjszaka álmából felébredve...
        Kedves Doktornő, Kb. 1-2 hónapja tapasztalok járás közben megjelenő fájdalmat valahol medencefenék tájon / gáttájon / hüvelytől oldalra. Nőgyógyászati vizsgálaton most voltam, nincs gond. A nőgyógyász véleménye szerint ez valami...
        Szédülés miatt kértek nyaki gerinc mr-i vizsgáltot. Előzőleg már csináltak koponya mr-it, ami nem mutatott eltérést. nyaki gerinc Mr vizsgálat eredéménye: T1, T2 súyozott STIR sagittalis síkú, T2 súlyozott coronalis síkú felvételeket...
        Tisztelt Doktor Úr . A kisfiam 10 hónapos már két hónapja a bútorok mellett jár , nagyon boldog jókedvű jó étvágyú és érdeklődő baba. A fogai még nem jöttek ki de már nagyon piszkálja őket. Azonban az elmúlt 3 hetven eddig három...
        Tisztelt doktor Úr/Nő! Kb. 2-3 hete szédülést érzek, fejfájást és hányingerem is többször van.Előfordult az is hogy olyan erzésem volt, mintha a talaj mozogna a lábam alatt és nem tudok megállni egy helyben. Sokszor ég a gyomrom,...
        Kedves Doktornő! A sclerosis multiplexet sima koponya mr-rel mutatják ki vagy kontrasztanyag beadása is szükséges? Válaszát köszönöm. Üdvözlettel.
        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! 23 éves, egyetemi hallgató vagyok. Az elmúlt időszakban izomrángást, azon belül is a hüvelykujjam rángását tapasztaltam, ami már többször is megjelent az évek során, azonban ez egy idő múlva meg is szűnt...