• Neurologia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Szeretném megkérdezni a neurológiáról továbbküldött fej ct eredményemet, mivel az orvoshoz legközelebb január végére kaptam kontroll időpontot és aggódom az eredményem miatt. Csatoltan küldöm levelem mellé. Köszönettel: Bné

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a Koponya CT témában

        Kedves Kérdező! A koponya CT kezdődő agyi érelmeszesedés jeleit mutatja.Különösebb aggodalomra nincs oka. Ez a lelet az Ön életkorában elvégzett vizsgálatok között nem ritka. lehet, hogy klinikai tünetei sem olyan vészesek. Az enyhe szédülést, egyensúlyzavart ez teljes mértékben megmagyarázza. A panaszok gyógyszeresen kezelhetők, de a további rosszabbodás megelőzése is fontos. Minden jót kívánok. Üdvözlettel. Dr.Szappanos Zsuzsanna

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. november 20., 09:48; Megválaszolva: 2018. november 20., 10:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: