• Mi lehet a bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm Az én problémám 6 hónapja kezdődött egyik éjjel arra keltem hogy rettenetesen szédülök hánytam fáj a fejem utána nagyon nem tudtam felkelni bizonytalan volt a járásom a szédületestől. Voltam orvosnál nagyon nem mondtak semmit haza kuldtek. Azóta nagyon merev a nyakam fáj a kezeim lábaim sokat zsibadnak fájának az arcom is fáj sokszor olyan mint ha "hangyazna"sokat szédülök most is a fejem is fáj az izületeim is fájnak ezt már nehéz elviselni 6 hónapja felborult az életem.. Mi lehet a bajom? Így már nagyon nehéz sokszor hányingerem van..most már nem tudom hova menjek.. Köszönöm hogy elolvasta leveleket.udv Betti

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a hányás, szédülés témában

        Kedves Kérdező! A 6 hónappal ezelőtti, éjszakai rosszullét gyomorrontástól a vírusfertőzésig, bármi lehetett. Azóta már régen vissza kellett volna menni a háziorvosához.Egy laboratóriumi vizsgálat is sok mindenre választ adott volna. A jelenlegi panaszai annyira általánosak, hogy erre, konkrét személyes vizsgálat hiányéban még tippelni sem lehetne, de ezt nem is szeretném.Reméljük, hogy életkorát figyelembe véve nincs komoly baj. Az első lépés ilyen panasz esetén mindig a háziorvos, aki szükség szerint további vizsgálatokra elirányítja a pácienst. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. október 04., 12:44; Megválaszolva: 2018. október 07., 06:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: