Fagyöngy tea és aspirin protect

Tisztelt Doktornő! 58 éves vagyok, egy évvel ezelőtt agyi stroke-ot állapítottak meg nálam, ingadozik a vérnyomások, gyakori tüneteim: szédülés, fejfájás, fülzúgás, neuropátiás fájdalmak. Az elmúlt egy évben több szakorvosi kezelésen vettem részt (neurológia, kardiológia, reumatológia) , korábban gordiust szedtem, de az orvos javaslatára és a mellékhatások miatt (májfunkció) elhagytam. Jelenleg alábbi gyógyszereket szedem: Aspirin protect, Betaserc (24 mg) , Covercad (5/5) , Sermion (30mg) és Rivotril (0, 5) . Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy a fent felsorolt gyógyszerek mellett javasolt, ajánlott-e az alábbi gyógynövénytermékeket fogyasztani, illetve milyen kockázattal járhatnak a gyógyszerek és gyógynövényteák egyidejű használata, fogyasztása?: Fehér fagyöngy gyógytea, Kövirózsa fülcsepp, Bedörzsölésre fekete nadálytő tintura Segítő együttműködését és válaszát előre is köszönöm!

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza gyógytea témában

Kedves Kérdező!

Külsőleges használatra, azaz fülbe, vagy bedörzsölésre, bármilyen gyógyhatású szer alkalmazható.

Pontos kölcsönhatás vizsgálatok gyógyszerek bevizsgálásánál természetes hatóanyagokra nem történnek.Önnek az alkalmazási előírás szerint vérnyomás emelő, véralvadást befolyásoló és izgató hatású szert tartalmazó teák nem javasoltak.Ezen kívül orvosok az engedélyezett gyógyhatású szerekkel többnyire nem foglalkoznak.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2018. április 26., 10:02; Megválaszolva: 2018. április 26., 10:14
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Tisztelt Doktor úr mennyire veszélyes...
Tisztelt Doktor úr! Szeretném válaszát minden nap fáj a fejem voltam MRI vizsgálaton amin DVA jobb Celleblarisan csatolom a mellékletet. Nagyon...
Mit jelentek ezek a diagnózisok?
Tisztelt Weborvos! Szeretném megkérdezni mit jelentenek a nagymamám leletein ezek a diganózisok! Agykoponya CT lelet: Leucarosis grad. Elongatio...
Vérvételi eredmény
Üdvözlöm . Érdeklődni szeretnék hogy a vérvételi eredmény a páromnak elméletileg nem jó! A CK eredménye 4000 lett ami a háziorvos szerint magas....
Agydaganat vagy valami más ?
MR Lelet értékelés
A fejemben levő nyomás különbség kiegyenlítése miatt korábban volt fülkürt műtétem, illetve egy tubus került beültetésre (mindkettő jobb...