Érdeklődés

Jó estét! Az lenne a kérdésem a doktornőhöz hogy állandó epilepszia gyógyszert szedek 2012-ben és 2015-ben volt rohamom! tetoválást szeretnék csináltatni és nem tudom hogy a betegségemnek és a tetováltatásnak van e egymáshoz köze!? Köszönöm

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza epilepszia témában

Kedves Kérdező!

A tetoválás, bár nem fájdalommentes beavatkozás, epilepsziás rosszullétet nem provokál.Lelki nyugalma kedvéért a szokásos gyógyszereiből a beavatkozás előtt egy plusz adagot vegyen be.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2016. január 29., 17:20; Megválaszolva: 2016. január 30., 07:11
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Szédülés, elesés
Tisztelt WEBBeteg! Kedd délután a 15 éves lányunk megszédült itthon, elesett, a fejét beütötte. Vannak pillanatok, amikre nem emlékszik. Mindez...
EEG-eredmény
Tisztelt Dr. Fehér Gergely! Egy aggódó anyukaként kérem a segítségét. Kisfiammal (6 éves, SNI-s) , a mai napon voltunk EEG-n. A kezelő orvosa...
EEG vizsgálat
Epilepszia?
Kérem segítsen!