Zsibbadás

Tisztelt Doktornő! Január 20.-án műtötték a lábam visszérrel. Zsibbad a műtét óta a nyelvem hegye. Azt mondták, hogy az altatás következménye lehet..., azóta sem múlik, ennek már másfél hete.... Mitől lehet? El fog múlni? Köszönettel!

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza zsibbadás témában

Kedves Kérdező!

Lehetséges, hogy az altató tubus a nyelvét kissé felsértette.Biztosan rendbe fog jönni hamarosan, emiatt ne "görcsöljön".

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2016. január 29., 15:31 ;Megválaszolva: 2016. február 01., 09:28
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Karzsibbadás
Tisztelt Doktor Úr! Kb. 2 hónapja tartó éjszakai/hajnali kétoldali karzsibbadás kapcsán írtam Önnek korábban is. Most ismét szeretnék tanácsot...
Sclerosis Multiplex?
Tisztelt Doktor Úr! Kb. 3 hónapja jelentkezett bizonyos időközönként egyoldali (bal) fülcsengés, pontosabban egy nagyon halk folyamatos sípolás...
Visszatérő Kézfej zsibbadás
Zsibbadás és szédülés
Zsibbadás, érzéketlenség